Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Reunion Resort

Reunion Resort er et verdenskjent luksusresort med 3 golfbaner designet av Arnold Palmer, Tom Watson og Jack Nicklaus. Resorten ligger kun minutter fra Walt Disney World, Universal Studios og Sea World. Opphold i villaer med 1-4 soverom, så stedet passer perfekt for grupper. På denne luksusresorten finnes et utvalg av restauranter, treningssenter, spa og mange bassengområder.

Alle Luksusvillaene er utstyrt med smakfullt innredet oppholdsrom, velutstyrt kjøkken, romslige soverom, bad og terrasser. Daglig rengjøring og leveranse av aviser.

 

Eksempel på golfpakker:

  • 3 netter på Reunion Resort
  • 3 runder golf på Nicklaus, Watson og Palmer banene

Pris:    fra kr. 3.350,- pr. person