Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Bay Hill Club & Lodge

Bey Hill er Arnold Palmer’s hjemsted i Orlando. Det er her Arnold Palmer Invitational spilles hvert år på PGA touren. Den eneste muligheten du har til å spille banen, er ved å bo på Bay Hill Lodge. Her har du i grunnen alt du trenger; luksuriøse rom, flott golfbane, treningsfasiliteter, restauranter, spa, tennisbaner og bassenger. Bay Hill ligger i Orlando i nærheten av de fleste attraksjoner.

Vi har satt sammen en pakke som inkluderer de beste baner i Orlando. Den inkluderer:

  • 3 netter opphold i delt dobbeltrom på Bay Hill Lodge
  • 1 runde golf på Bay Hill Lodge
  • 3 runder golf på de nærliggende banene Disney Magnolia, Grand Cypress og Orange County National
  • Golfbil inkludert i pris
  • NB: Forecaddier er et krav på Bay Hill for grupper på 3 eller flere spillere. Pris for dette er $60 + tips, som må betales i cash.

 

Pris pr. person:     fra kr. 3.750,-