Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Samarbeid NSG

nsglogoNorsk Senior Golf og Premium Reiser&Eiendom har  inngått en hovedsamarbeidsavtale. Hovedformålet med avtalen, er å gjøre det mer attraktivt å delta på NSG turneringer, samt å øke verdien av et medlemskap i NSG.  I denne sammenheng har vi gleden av å informere om følgende:

Order of Merit – NSG Senior Tour

Det har blitt mer attraktivt å kjempe for å komme seg til Landsfinalen. Klassevinnere av Senior Tour sammenlagt avgjøres på høsten etter at finalen er ferdigspilt. Vinneren av Senior Tour sammenlagt kvalifiseres direkte til «NSG Winter Tour», en turnering på Mar Menor Golf Resort i Spania. Vinnerne får reisen dekket!

NSG Winter Tour

Mar Menor Golf Resort 21-28. Mars 2020

Norsk Senior Golf og Premium Reiser&Eiendom arrangerer for syvende gang en NSG turnering på vinteren. Tradisjonen fortsetter og antallet deltagere øker fra år til år! Datoen for turen i 2020 er satt og du finner full presentasjon her. Meld deg på før det blir fullt!

Long Stay på Mar Menor Golf Resort

Mange golfere har ønske om å reise til utlandet i lengre perioder på høsten og vinteren. Nå skal vi organisere dette med et felles tilbud til NSG medlemmer. Dersom tilbudet er attraktivt, vil representanter fra NSG bo på Mar Menor i en «kjernetid» og organisere turneringer, utflukter og aktiviteter under oppholdet.