Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Milano

Dersom du ønsker å forlenge golfsesongen på høsten, eller starte tidlig på våren, kan vi anbefale Le Robinie i Milano. Med direktefly til Malpensa flyplassen i Milano er dette et anbefalt sted for en langweekend, eller for lengre opphold.

Le Robinie Golf Resort lligger kun 8 minutter fra Malpensa flyplass, og hotellet har gratis shuttle-service mellom flyplassen og hotellet. På denne resorten finnes et førsteklasses hotell med 246 rom og en golfbane designet av Jack Nicklaus. Golfbanen er fra 1994 og er den eneste signaturbanen i Italia av Jack Nicklaus.

Hotellet samarbeider i tillegg med andre baner i nærheten, slik at du har flere baner å velge mellom. For deg som ønsker å ha det komfortabelt uten lange reiseavstander, er dette et prefekt sted.

Fra hotellet kommer du til sentrum av Milano på under 30 minutter.