Spania

I Spania har vi først og fremst Mar Menor. Mar Menor Golf Resort er et av våre hovedreisemål hvor vi tilbyr opphold på luksushotell eller i leiligheter av høy standard. Vi tilbyr også “long-stay” reiser på Mar Menor og er norsk representant for formidling av leiligheter på resorten.

Mar Menor er en del av Polaris World Golf Resorts, en samling av 6 golf resorter i Murcia-regionen ved kysten sør for Alicante i Spania. Hver resort har sin egen Nicklaus designet golfbane omkranset av leiligheter. Du kan således oppleve noe av det beste som finnes i Europa av golftilbud. Mar Menor er den av resortene med best infrastruktur. Her finner du er førsteklasses hotell, smakfulle leiligheter, supermarked, 10 restauranter, barer, paddle-tennis, spa og trimrom.

Resorten ligger 5 minutter fra sjøen og 15-20 minutter fra storbyene Cartagena og Murcia. Regionen har flest soldager og færrest nedbørsdager i Spania. I forhold til pris og kvalitet på bosted og golfbaner, er destinasjonen noe av det beste du finner i Europa.