Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Spania

I Spania har vi først og fremst Mar Menor. Mar Menor Golf Resort er et av våre hovedreisemål hvor vi tilbyr opphold på luksushotell eller i leiligheter av høy standard. Vi tilbyr også “long-stay” reiser på Mar Menor og er norsk representant for formidling av leiligheter på resorten.

Mar Menor er en del av Polaris World Golf Resorts, en samling av 6 golf resorter i Murcia-regionen ved kysten sør for Alicante i Spania. Hver resort har sin egen Nicklaus designet golfbane omkranset av leiligheter. Du kan således oppleve noe av det beste som finnes i Europa av golftilbud. Mar Menor er den av resortene med best infrastruktur. Her finner du er førsteklasses hotell, smakfulle leiligheter, supermarked, 10 restauranter, barer, paddle-tennis, spa og trimrom.

Resorten ligger 5 minutter fra sjøen og 15-20 minutter fra storbyene Cartagena og Murcia. Regionen har flest soldager og færrest nedbørsdager i Spania. I forhold til pris og kvalitet på bosted og golfbaner, er destinasjonen noe av det beste du finner i Europa.