Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Mar Menor Resort

Mar Menor har blitt en favoritt blant nordmenn i Spania. Det er lett å skjønne hvorfor. Leilighetene våre kunder bor i er av meget høy kvalitet og alle har utsikt mot golfbanen. Mar Menor Golf Resort ligger på Costa Calida kysten i nærheten av havnebyen Cartagena. Regionen har flest soldager og minst nedbør i Spania. Golfbanene som vil tilbyr spill på er av Nicklaus design og regnes som et av de beste golftilbud i Europa.

Mar Menor Golf Resort er en del av Polaris World Golf resorts, en samling av 6 golf-resorter i Murcia regionen i Spania. Hver resort har sin egen golfbane designet av Nicklaus, og iflg Jack Nicklaus selv, er Alhama Signature, den beste banen han har laget i Europa. Kan det bli bedre?