Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Long-Stay

Premium Golfreiser tilbyr Long-Stay golfreiser til Mar Menor Golf resort i Spania fra kr. 7.995. Prisen gjelder pr. person med opphold i leilighet i 4 uker og inkluderer medlemskap på 6 Nicklaus golfbaner. Du bor i eksklusive leiligheter på en av de mest attraktive golf resorter i Spania og spiller på baner som omtales som Europas beste golftilbud. Bedre blir det ikke!

På våre Long-Stay sider vil du kunne finne all informasjon du trenger for å bestemme deg for en rimelig long-stay reise til en av Europas beste golf destinasjoner. Dersom det er noe informasjon du fortsatt ikke finner, er det bare å ta kontakt med oss!