Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Leiligheter “The Residences”

“The Residences at Mar Menor” er leilighetene på Mar Menor Golf Resort som vi tilbyr for utleie i våre golfpakker og for våre long-stay kunder. Leilighetene ligger med utsikt mot golfbanen og i kort avstand til resortens sentrum med hotell, klubbhus, restauranter, utesteder og supermarked. Vi merker økende etterspørsel etter utleieleiligheter på sommeren og tilbyr derfor også utleie uten golf.

Leilighetene er av høy standard og har et, to eller tre soverom. Planløsning og beskrivelse av ulike leiligheter finner du i menyen til høyre. Alle leilighetene ligger på golfbanen og har utsikt mot golfbane og basseng.