Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Alexander The Great Beach Hotel

Alexander the Great er et hotell som ligger i utkanten av byen Paphos på sør-vest kysten av Kypros. Vi har valgt dette hotellet av flere grunner. Beliggenheten er rett på stranden i utkanten av Paphos. Du kan derfor gå rett ned til stranden og samtidig gå inn til byen på kvelden. Hotellet legger også stor vekt på å tilrettelegge for golfere og er derfor et godt valg for de som ønsker mer enn bare golf.

Dette hotellet har en ideell beliggenhet rett på en av de beste strendene på Kypros. Store rom med utsikt mot have, eller sjøen (tillegg i pris). Hotellet er tilrettelagt for golfere og har innendørs og utendørs basseng, spa-avdeling og flere restauranter. Gjennomgående høy standard. Hotellet har shuttle-buss til golfbanene.