Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Kypros

Vi har gleden av å presentere to reisemål på Kypros. Her har vi valgt ut Intercontinental Aphrodite Hills og hotellet Alexander The Great i Paphos. Med sitt behagelige klima året rundt og direkte flyavganger fra Oslo gjennom hele vinterhalvåret, er Kypros nå absolutt blitt en destinasjon vi kan anbefale. At vi i tillegg kan tilby spill på tre golfbaner av høy klasse gjør at totalopplevelsen her er meget bra.

Våre to steder på Kypros er litt forskjellige. På Aprodite Hills bor du på en golf-resort av høy standard. Det betyr at du bor på banen og har alt du trenger i umiddelbar nærhet. Alexander The Great er et hotell ved strendene i Paphos. Her bor du i gangavstand til sentrum med et utvalg av restauranter og øvrige fasiliteter. Vi gir deg en nærmere beskrivelse i menyen til høyre.