Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Baner Italia

Parland Course

Denne banen er designet av Gary Player og høster stor internasjonal annerkjennelse. En runde på denne banen gir deg følelsen av å være i ett med den vakre naturen rundt banen.

Links Course

Denne Links-banen er mer åpen og utsatt for vind, enn Parkland banen. Dette gir banen utvilsomt et links preg. Likevel skal du spille rundt 2 dype daler og 2 innsjøer.

Banene på Donnafugata er i meget god stand og banene har nylig kommet på den prestisjefylte listen over verdens 1000 beste golfbaner. Kombinasjonen av baner gjør golf-opplevelsen komplett