Sicilia

Sicilia er en spennende destinasjon. Her ligger Donnafugata Golf Resort, et av Italia’s aller beste anlegg. På dette luksusanlegget har du alt du kan tenke deg for en perfekt golfreise; luksushotell, 2 golfbaner av høy klasse, flotte treningsanlegg, spa og god mat. Når du i tillegg kan dra på spennende utflukter på denne vakre øya, ligger alt til rette for en flott tur.

Stedet

Donnafugata Golf Resort ligger ved byen Ragusa på sør-vest kysten av Sicilia. Anlegget er et av Italia’s beste og har tidlligere arrangert turneringer på Europa-Touren i golf. Donnafugata ligger i rolige omgivelser og hotellet er bygget i Siciliansk stil. På hotellet finnes et lokalt reisebyrå der du kan booke guidede turer til forskjellige turistattraksjoner på Sicilia. De har et utvalg av forskjellige turer og det er en fordel at dette forhåndsbookes gjennom oss i forkant av din reise.

Hotellet

Donnafugata er en luksusresort med alle fasiliteter. Store romslige rom i rolige omgivelser med utsikt mot golfbane eller hage/basseng. Inngang til Spa er inkludert og her finnes utendørs og innendørs svømmebasseng. Vi får alltid meget gode tilbakemeldinger fra våre kunder på dette stedet.