Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Intercontinantal Mar Menor*****

Intercontinental Mar Menor er et lite, men eksklusivt luksushotell i sentrum av Mar Menor Golf Resort. Hotellet kar kun 64 rom, hvorav 7 er suiter. Hotellet har egen spa-avdeling med basseng, badstu, tyrkisk bad og boblebad, samt behandlingsrom for Spa. Hotellet har også eget trimrom. I det store utendørsområdet finnes et stort svømmebasseng med uteservering.

Rommene:
Alle de 64 gjesterommene er smakfult innredet. Rommene har luftkondisjonering, CD spiller, minibar, WIFI tilkobling og TV med parabol med filmkanaler og betal-TV. Rommene har skrivebord, safe og telefon. Badene er store med dobbelt servant og badekar, samt eget dusjrom og toalettrom. På badet finner du en toalettpakke med nødvendige artikler, badekåper, tøfler og hårføner.  Alle rom har egen terrasse med utsikt mot golfbanen.

Restauranter:
Restaurantutvalget er stort på hotellet. Frokost serveres i hotellrestauranten Nomad og tilbyr alt du kan tenke deg av ferskpresset juice, frisk frukt, egg i alle varianter tilbredt på stedet, pålegg, kaker og kaffe. En perfekt start på dagen. På kvelden spesialiserer restauranten seg på ferske lokale råvarer i en bred meny. I hotellbygget finner du også restauranten La Fontana. Dette er en italiensk restaurant som spesialiserer seg på pasta og pizza. Du før selvfølgelig også fisk og kjøttretter her. For å få enklere småretter kan du også få mat på den Irske puben The Glover som ligger med inngang fra hotellets bassengområde.

Rett over gaten fra hotellet finnes ytterligere en sushirestaurant, og en grillrestaurant. På utsiden av resorten i en egen boulevard finner du ytterligere 5 restauranter med spansk, amerikansk, indisk og internasjonalt preg. Disse restaurantene ligger ca. 5 minutters gange fra hotellet.