Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Baner Hellas

The Dunes Course Baneoversikt

Antall hull: 18
PAR 72
Lengde 6018m fra backtee, 5702m fra herretee, 4852m fra dametee

Slope rating 138 fra gul
Banedesigner:  Bernhard Langer (2010)

Beliggenhet:  På Resorten Westin Costa Navarino

Denne banen er den første signaturbanen i Hellas og er designet av Berhard Langer. Det er en nytelse å spille denne banen og kvaliteten på denne banen finner man knapt maken til i Europa. Det er i en så god stand at det er vanskelig å forestille seg at det er mulig. Det er kanskje derfor banen kom inn på listen av Europas 100 beste baner allerede i 2011. Noen hull har links-preg, andre preges mer av typisk gresk landskap. På denne banen har du en fantastisk utsikt mot sjøen.

 

The Bay Course Baneoversikt

Antall hull: 18
PAR 71
Lengde 5614m fra backtee, 5232m fra herretee, 4408m fra dametee

Slope rating 132 fra gul
Banedesigner:  Robert Trent Jones jr (2011)

Beliggenhet:  5 min fra resorten Westin Costa Navarino

Noen få minutter fra resorten ligger Bay Course. Som The Dunes Course, er denne banen også alltid i god stand. Banen spilles noe kortere enn sin nabobane og her premieres derfor strategiske og gode valg på utslaget. Noen av hullene på denne banen spilles direkte langs havet og noen spilles med utsikt mot Navarino bukten.

Begge baner på Costa Navarino administreres av Troon Golf, som er vedens største selskap innen golf-administrasjon.