Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Hellas

På vårparten reiser vi ofte til Westin Costa Navarino Resort i Hellas. Dette er et av favorittstedene til Johan Tanum og anlegget har noe av det ypperste som finnes av golfbaner i Europa. Costa Navarino er et sted du sent vil glemme.

Stedet

The Westin Resort Costa Navarino ligger ved kysten ved det Joniske hav vest for Athen. På resorten finnes et luksushotell og 2 golfbaner med en kvalitet du neppe finner maken til i Europa i forhold til banenes tilstand.

Hotellet

Hotellet har 445 rom hvorav de fleste har utsikt mot havet. Standardrommene på 39 m2 kan oppgraderes til rom med eget basseng. Hotellet er stort, og har alt du kan tenke deg av fasiliteter.