Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Saurines La Torre

Saurines er en ørkeninspirert bane og er den siste tilveksten til banene på Polaris World resortene. Her har Nicklaus designet en bane inspirert av en bane i Lake, Las Vegas. Her er det få bunkre men ondulerte greener og fairwayer. De bølger seg frem og tilbake og i fairwayene kan det finnes hindre du sjelden ser i Europa. Banen har par 72, og måler 6.473 meter fra backtee, 5.952 meter fra herretee og 4.914 meter fra dametee.

Våre erfaringer er at dette er en bane som de fleste scorer bra på. Det er få bunkere og det ruller bra på fairwayene her. Tro derimot ikke at dette er en lett bane for lavhandicappere. Både greener og fairwayer er svært ondulerte. For lavhandicappere må scoren gjøres på par 5 hullene. Disse er nårbare på 2 slag.

Nicklaus hadde store forventninger til denne banen og den lever så absolutt opp til forventningene. Forholdene på banen er alltid perfekt, layouten er meget bra og på greenene finner du nesten aldri nedslagsmerker.

Runden starter med fire ganske tøffe hull. Etter dette åpner banen seg mer opp og blir noe enklere. Skal vi trekke frem noen hull, må det bli disse:

Hull 6 er et par 3 hull på 180 meter fra herretee. Her er det vann langs høyre side og en svært ondulert green. Misser du greenen til venstre, har du en meget vanskelig chip fra nede i dalen for å redde par.

hull 15 er et par 4 hull på 382 meter fra herretee. Dette er et hull med svak dogleg til venstre. Selvfølgelig har du da vann langs hele venstre siden av fairway. Du må derfor først krysse vannet på utslaget og deretter på innspillet. Et meget vanskelig hull!

Runden avsluttes med et spesielt par 3 hull. Dette er 150 meter fra herretee. Det spesielle her, er at den store greenen har en dyp grop i midten. Det vil si at om du lander på feil side av greenen, må du putte gjennom en grop på over 1,5 meters høyde. Lander du i gropen, som er en del av greenen, har du problemer med å se flagget!

Saurines La Torre er en kvalitetsbane som helt sikkert vil få arrangere flere større turneringer når klubbhuset og fasilitetene er ferdige. Vi snakker tross alt om en bane som er av topp interbasjonal standard og som Jack Nicklaus forventet skulle bli den beste av hans baner i dette området.

Vi anbefaler alle reisende inntil videre å reise til klubbhuset på La Torre etter runden. Har har du restaurant, bar og flotte garderober. Dit kommer du ved å kjøre ut av resorten, ta til venstre mot Roldan, følge veien i 1 km til neste rundkjøring. Der tar du til høyre inn sydinngangen til La Torre Golf Resort. Når du har kommet inn dit, holder du høyre til du kommer frem til klubbhuset. Dagens forfriskning venter på deg der!