Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Mar Menor Banen

Mar Menor Village er en hyggelig bane å spille som måler 6.153 meter fra backtee, 5.801 meter fra herretee og 5.101 meter fra dametee. Dette er den eldste av Polaris World banene. De første 9 hullene er designet av Dave Thomas, mens de siste 9 er designet av Nicklaus. 9-hulls sløyfene har derfor litt forskjellig karakter. De første hullene slynger seg mer gjennom resorten, mens når du kommer til Nicklaus hullene bli det mer åpent.

Det er alltid mye trafikk på denne banen. Det betyr at folk liker å spille her. Det er nok enklere for de fleste å score bra på denne banen. Her finner du ikke opphøyde greener og eleveringene er ikke like ekstreme som på de andre banene. Dette er rett og slett en hyggelig bane å spille.

Baneguide hull 1-6: klikk for større bilder

Det finnes likevel godt med utfordringer på denne banen. Disse starter allerede på hull 3, et par 4 hull på hele 416 meter fra herretee. I tillegg til å være langt, er det vann på høyre side på innspillet og greenen er forholdsvis smal.

Baneguide hull 7-12: klikk for større bilder

Hull 13-15 går rundt en innsjø. Hull 13 har innsjøen på høyre side, og utslaget bør være så nær vannet som mulig for å få best innspillsvinkel mot greenen. Hull 14 er er flott par 3 hull med vann til høyre og hull 15 har både vann og mange bunkre. Det er rundt denne innsjøen de fleste leiligheter for salg ligger.

Baneguide hull 13-18: klikk for større bilder

Klubbhuset ligger i tilknytning til hotellet og har alle fasiliteter. Det er ofte konkurranser på Mar Menor og den årlige norske turneringen samler godt over 60 deltakere.