Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

La Torre Banen

Golfbanen ligger 200 meter fra hotellet på La torre.  Her ligger klubbhus, drivingrange, puttingreen samt utslag på hull 1 og 10 meget godt tilrettelagt i umiddelbar nærhet til klubbhusets restaurant.

La Torre er en par 68 bane som måler 5.432 meter fra backtee, 4.989 meter fra herretee og 4.321 meter fra dametee. Dette kan syntes noe kort ut, men Nicklaus er en mester til å lage interessante golfbaner. Tro ikke at lengden gjør dette til en lett golfbane. Her finnes utfordringer på hvert eneste hull i form av bunkere, waste-bunkere, vann og ondulerte greener. Rette slag premieres sterkt på denne banen.

Banen har hele 6 par 3 hull, og det er disse som er de vanskeligste hullene spesiellt fra backtee. Hull 9-11 er spesiellt krevende. Hull 9 er et av de flotteste par 3 hull som finnes. Hullet måler 183 meter fra backtee. Her er det vann helt frem til greenkanten, vann hele veien til høyre og busker til venstre. Greenen er smal. og en liten bunker ligger og venter på deg. De som havner i denne, har ca 4 meter å stoppe ballen på før vannkanten. Lykke til.

Hull 9

Hull 10 er et langt par 4 hull som krever et godt, velplassert utslag. Greenen har en stor bunker på høyre side.

Hull 11 er et nytt, langt par 3 hull på 201 meter fra backtee. Igjen har du selvfølgelig vann foran og på høyre side av greenen. Til venstre er det out of bounds. Heldigvis er droppesonen i nærheten av greenen.

La Torre er en veldig morsom bane å spille som krever stor forståelse for spillestrategi og plassering av utslag. Vi anbefaler å tenke konservativt på denne banen. Det vil nok lønne seg for de fleste.

“Gå banen” hull 1-6: klikk for større bilder

“Gå banen” hull 7-12: klikk for større bilder

“Gå banen” hull 13-18: klikk for større bilder