Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Hacienda Riquelme Banen

Hacienda Riquelme er en typisk Jack Nicklaus mesterskapsbane som måler 6.356 meter fra backtee. Her er det generøse fairwayer, mye vann i spill og store bunkre. Vannet og bunkrene er selvfølgelig nøye plassert i forhold til landingsområder på utslagene. Banen har allerede vært arrangør av proffturneringer og Spanske mesterskap.

På Hacienda Riquelme er det mye vann i spill, faktisk på hele 8 av hullene. Hull 4 er et kort par 5 hull på 412 meter. Du står høyt oppe og slår ned mot vannet på venstre side av utslaget. mange blir fristet til å nå hullet på 2 slag, men selvfølgelig må du over vann hele veien frem til green om du vil prøve deg på dette. Mellom hull 9 og 18 er det en stor innsjø. På hull 9 får du vannet langs hele høyresiden. Du premieres selvfølgelig mest for å tørre å slå utslaget ned langs vannkanten. jo mer safe du spiller, dess lengre blir innspillet som selvfølgelig må over vann igjen. Typisk Jack nicklaus med andre ord.

På hull 11 får du valget igjen; et nytt par 5 hull som kan når på 2 slag, men da må du slå innspillet selvfølgelig over vann igjen. Når du har kommet deg helskinnet gjennom 17 hull, venter at typisk Jack Nisklaus avslutningshull. Du står hallveis ute i vannet å slår utslaget over vann. Utslaget bør her plasseres langs vannkanten på venstre side. Slår du for mye til høyre, ligger det selvfølgelig store bunkre og lurer. innspillet er langt og skal selvfølgelig over vann igjen. Lykke til!

Hacienda Riquelme er en meget bra golfbane du absolutt bør spille. Her får du muligheten til å spille en typisk mesterskapsbane. For lavhandicappere må scoren gjøres på par 5 hullene. De er lette. Par 4 hullene er overkommelige, og som vanlig er par 3 hullene vanskelige. Lykke til – du vil ikke angre på en tur til Hacienda Riquelme!

Klubbuset er en gammel herregård – hacienda. Dervav navnet Hacienda Riquelme. Her finnes alle fasiliteter.