Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

El Valle Banen

På El Valle har Nicklaus designet et mesterstykke av en golfbane. I banens relativt korte levetid, har den allerede rukket å være vertskap for nasjonale og internasjonale mesterskap, proffurneringer og den er siden 2010 brukt som kvalifiseringsbane til Europatouren i golf.

 

Banen måler 6.345 meter fra backtee, 5.634 meter fra herretee og 4.466 meter fra dametee. Dette er en “desert-style” golfbane i beste Arizona stil. De første 6 hulene slynger seg mellom resortens villaer. Fra hull 7 endrer banen karakter og du vil få oppleve noe av det flotteste du har sett av en golfbane. Nicklaus har her på et mesterlig vis på et relativt åpent område klart å skape et mesterstykke der du aldri er i kontakt med nærliggende hull. På siste 9 får du opplevelse av å spille golf i et cowboylandskap. Om ikke golfbanen var her, kunne det like gjerne vært spilt inn en westernfilm her.

På El Valle er det igjen par 3 hullene som fremstår som de vanskeligste. Disse er lange og godt beskyttet av bunkere som ligger å venter på deg. Det er omtrent 18 signaturhull på El Valle. Vi vil likevel trekke frem et par perler:

Hull 11

Hull 11 er et kort par 4 hull på 260 meter fra herretee. Utslaget ligger på et lite fjell. Dette fjellet er bygget opp! Jack Nicklaus mente at et fjell passet bra inn i landskapet, så derfor bygde de like gjerne opp dette fjellet. Det kan du derimot ikke se, men om du slår en kølle i steinene ved tee-stedet, vil du høre at det er hult! Dette er et hull som langtslående kan få alt fra hole in one til 10 slag på. Treffer du ikke greenen, er det katastrofe på høyre side, bunkere på venstre side og out-of-bounds ca 20 meter til venstre for green. Det smarteste er kanskje å spille safe, men det er nesten for fristende å dra frem driveren på dette hullet.

Hull 13 er et vakkert par 4 hull på 331 meter fra herretee. Selvfølgelig er det en bunker i landingsområdet på driven om du slår til høyre. Da blir du presset til å slå utslaget til venstre. Pass på å ikke slå for mye til venstre, for der ligger vannet å venter på deg. Innspillet må over en bekk som ligger foran og til siden for greenen.

Hull 16 er et par 5 hull på 495 meter i oppoverbakke. Det spektakulære her, er cowboylandskapet du går igjennom etter utslaget. Med klubbhuset og fjellene i bakgrunnen, er dette et vakkert syn.

Etter en runde på en golfbane du garantert kommer til å huske, er det bare å sette seg på klubbhusterrassen og nyte en velfortjent forfriskning. Her kan du bli sittende i lang tid, fordi utsikten er helt spektakulær. Kklubbhuset er for øvrig meget flott og har alla fasiliteter.

Velkommen til en golfbane av de sjeldne!