Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

Bulgaria

Det sies at en av de mest spektakulære baner i verden ligger i Europa. Det sies videre at Gary Player har skapt en golfbane så spektakulær at den bare må oppleves. Hvem skulle tro at dette finnes i Bulgaria? 

“You will not find a golf course like this
anywhere else on the planet”
                              – Gary Player

Thracian Cliffs Golf Resort er kåret til Europas beste i 2014. Her ble Volvo Match Play, en av de største turneringene på Europatouren, spilt i 2013. Thracian Cliffs golfbane er allerede rangert som verdens 32 beste golfbane. Det er helt uvanlig for en såpass ny golfbane.

Thracian Cliffs ligger øst i Bulgaria ut mot Svartehavet. I dette området ligger det 3 golfbaner av høy klasse. I tillegg til Thrcian Cliffs, finnes den velrennomerte banen Black Sea Rama, en championship bane som også er designet av Gary Player, samt The Lighthouse, som er designet av tidligere US Masters vinner Ian Woosnam. Sammen utgjør disse banene en av de mest spennende golf destinasjoner i Europa.

På resorten bor man i suite leiligheter med 1 til 3 soverom og med størrelser på 65 til 185 kvadratmeter. Dette fungerer som et suite-hotell, med frokost inkludert i pris. Inkludert er også WIFI, tilgang til SPA og treningsrom, samt gratis golfbil på Thracian Cliffs. Resorten har 4 utmerkede restauranter.

Dersom du har lyst til å oppleve noe helt unikt i Europa, er dette en destinasjon som bare må besøkes. Du glemmer det aldri.