Banene

Vi er stolte over banene vi har tilgjengelig. Her har du en presentasjon av de mest brukte.

Mar Menor

«Residential golf» par 72, 6.153 fra backtee

Vår «hjemmebane».
Banen fremstår kanskje som den enkleste av banene. Her er inngang til greener noe enklere enn på de andre banene. Banen er hyggelig å spille og er alltid i god stand.

El Valle

«Tournament golf» par 71, 6.358 meter

Denne banen er fantastisk bra og har gått gradene fra mindre proturneringer til å være en kvalifiseringsbane til PGA touren. Banen er forlenget for å kunne ta imot Europatouren i fremtiden. Dette er en av de beste baner i Spania med mesterlig banedesign.

La Torre

«Challenge golf» par 68, 5.403 meter fra backtee

Ikke la dere lure av den korte lengden. Her er det hindre overalt, enten i form av vann, eller i for av bunkre som finnes over alt. Dette er en bane for presisjonsgolfere. Det er ikke lett å score på denne banen – små greener og vanskelige par 3 hull.

Saurines

«Desert golf» par 72, 6.473 meter fra backtee

Banen er designet etter inspirasjon av ørkenbaner i USA. En meget bra golfbane med litt færre hindre. Her er det ondulerte og humpete fairwayer, sand og busker utenfor fairway og relativt vanskelige greener. Banen får mye skryt for sitt design.

Condado de Alhama

«Signature golf» par 72, 6.884 meter fra backtee

Denne banen har alt! Et mesterverk fra Jack Nicklaus som dere kan oppleve for en hyggelig pris. Banen og layouten er utvilsomt av de beste i Spania og i Europa. Den ble bygget med tanke på å ta imot storturneringer. En skikkelig test på hvordan internasjonale mesterskapsbaner er å spille.

Hacienda Riquelme

«Championship golf» par 72, 6.356 meter fra backtee

Hacienda Riquelme er det vi kan kalle en typisk Nicklaus bane. Her er det brede fairwayer, store greener og meget strategisk plasserte fairwaybunkre, greenbunkre og vannhindre. Banen er brukt til flere proturneringer og spanske mesterskap.

Hacienda del Alamo

Rett sør for Murcia ligger Hacienda del Alamo. Her finnes golfakademi, golfshop, sportsklubb, kaffebar, barer, restauranter, hotell, SPA og mye mer.

Banen er en mesterskapsbane med strategisk plasserte vann og bunkere som gir golfere på alle nivåer en flott opplevelse!