Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

3 sov, 2 bad, 115m2

Priseksempel 1 uke med 6 runder golf
Fra kr. 3.595 pr. person 
Brutto areal:
115 m2
Terrasser:
22 – 60 m2
Antall soverom:
3
Antall bad:
2
 

Leilighetene har 3 romslige soverom med integrerte garderober. Master bedroom har utgang terrasse og eget bad m. dusj, dobbel servant, toalett og bidè. Ytterligere et bad i gang med dusj, dobbelt servant, toalett og bidè. Stuen er noe større enn 2 soveroms leilighetene, har utgang terrasse og åpen kjøkkenløsning. Alle 3 soveroms leilighetene har 2-3 terrasser, slik at du har gode solforhold døgnet rundt. Leilighetene ligger på enden av byggets 1-3 etasje, der du har størst terrasse på bakkenivå.

Alle leilighetene har utsikt mott basseng og golfbane og parkeringsplass i kjelleren.

Leilighetene er fullt møblert og inkluderer parabol-TV og WIFI tilkobling. Leie er basert på selvhushold og utvask av leilighet er inkludert i pris.