Reiseprogram vinteren 2020 - 2021


Grunnet Covid 19 er vinterens reiseprogram meget usikkert. Vi oppdaterer siden straks vi vet mer. Alle våre destinasjoner er nøye valgt ut på bakgrunn av tidligere besøk, og vi har valgt å satse på destinasjoner av særdeles høy kvalitet. Vi legger også stor vekt på destinasjoner som har meget bra klima på de årstidene vi reiser på. Kombinasjonen av disse faktorer og våre 20 års erfaring med golfreiser gjør at du kan være trygg på at du får en god opplevelse når du reiser med oss.

2 sov, 2 bad, 85m2

Priseksempel 1 uke, 6 runder golf:
Fra kr. 3.950 pr. person

 
Brutto areal:
85,5 m2
Terrasser:
20 – 40 m2
Antall soverom:
2
Antall bad:
2

Leilighetene er av høy kvalitet og har lekker planløsning. Stue med åpen kjøkkenløsning, utgang til romslig balkong fra stue. “Master Bedroom” har eget bad, integrerte garderober og utgang til terrasse. Soverom 2 er romslig og har integrert garderobe. Ekstra bad i gangen. Leilighetene ligger i 4 etasjes bygg, der du har størst terrasse på bakkenivå. Fra leilighetene har du utsikt mot basseng og/eller golfbanen. Parkering i garasje rett under leiligheten.

Leilighetene er fullt møblert og har parabol-tv og gratis WIFI tilkobling. Leilighetene er basert på selvhushold. Utvask av leiligheter er inkludert i våre priser.